Ooooh Manneke!

Het Manneke is op dinsdagavond 25 februari om 23.11 uur verbrand en daarmee is een einde gekomen aan een geweldige carnaval. De sleutels van het Stijlorenrijk zijn weer in handen van Burgemeester de Vries van gemeente Etten-Leur. Prins Thomas III gaat vanaf nu weer door het leven als Tom, zo ook Jeugdprinses Elize als Jenna. . S.C. de Stijloren wil iedereen bedanken die zich hebben ingezet voor carnaval 2020!

De trekkingsuitslag van de grote Stijloren-loterij is bekend!

Op de onderstaande afbeelding zijn de winnende lotnummers weergegeven. De winnaars van de drie hoofdprijzen worden uitgenodigd om a.s. zaterdag hun prijs in ontvangst te nemen. De overige prijzen worden na carnaval bij je thuis bezorgd. Alle deelnemers bedankt voor jullie deelname! Heb je geen prijs? Niet getreurd, want volgend jaar start weer een nieuwe loterij met nieuwe prijzen en kansen! *Ondanks onze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u typefouten aantreft. De uitslag is dan ook onder voorbehoud van druk- en typefouten.

Het carnavalsfeest voor de kleine feestvierders

Aankomende zondag 16 februari organiseren de Stijloren het groots Stijloorkesbal. Een feest speciaal voor de kleine feestvierders waar papa, mama, opa, oma, oom, tante, neef, nicht, grootvader, grootmoeder, buurman, buurvrouw, vriend, vriendin of wie je maar wilt welkom zijn. Maar tijdens deze middag hebben de kinderen de touwtjes in handen. De Stijloren zorgen voor genoeg eten en drinken voor de kinderen. Ook kunnen de kinderen zich vermaken met diverse spellen en andere activiteiten, zoals het oefenen voor het wereldrecordpoging klepperen van de MaMi! Waar? Marktzicht Etten-Leur Wanneer? Zondag 16 februari 2020 Hoe laat? Vanaf 14.00 uur Entree?

Archief

Zoeken op tags
  • Instagram
  • Facebook
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl