Wednesday, January 29, 2020

Ook dit jaar organiseert SC de Stijloren de Opwaarmaovut voor het goede doel. De opbrengsten van dit jaar komen ten goede aan de Beweegtuin van Etten-Leur.

In de beweegtuin gevestigd aan de San Francescolaan zijn sporttoestellen opgesteld speciaal voor ouderen. Hiermee kunnen ouderen zonder een abonnement van de sportschool toch in beweging blijven.
Ook krijgen de ouderen adviezen en hulp van een coach.
Al met al maken de ouderen ook connecties met elkaar, wat natuurlijk gezellig en sociaal is.

Verder staat de Opwaarmaovut bekend als een lekker opwarmertje voor de carnaval en de entree is GRATIS!

Om de Opwaarmaovut weer tot een succes te brengen is een...

Monday, January 13, 2020

Zaterdag stond in het teken van verbroedering in het Stijlorenrijk. Tijdens het jaarlijkse Prinsengeburenbal komen de 12 prinsengeburen bijeen om elkaar beter te leren kennen, maar ook om een feestje te vieren. Hiermee wordt één van de grootste carnavalstradities in ere gehouden.
De 12 prinsengeburen bestaan uit de omliggende dorpen van Ut Kielegat (Breda). Hiertussen rouleert de organisatie van het evenement jaarlijks. Afgelopen zaterdag lag de organisatie van het geburenbal in handen van SC de Stijloren.

Prins Thomas III ontving ’s middags de 11 hoogheden met klein gevolg op het Oude Raadhuis aan de Markt. Na het ontvangst vertrok de stoet richting diver...

Thursday, January 2, 2020

Op zaterdag 11 januari verwelkomen de Stijloren 11 Prinselijke gevolgen uit de omgeving van Ut Kielegat. Jaarlijks komen de 11 geburen in het voorseizoen bijeen om samen te carnavallen voordat het echt losbarst.
Vorig jaar kregen de Stijloren de voorzittershamer overhandigd van de Bosuilen uit Ulvenhout. Hiermee is volgende week zaterdag Prins Thomas III gastheer tijdens het Prinsengeburenbal 2020.

Middag en avond

Traditiegetrouw is de dag opgedeeld in een middagprogramma en avondprogramma. Tijdens het middagprogramma worden de klein gevolgen, ook wel protocollen, verwelkomt. Hierbij is de hoogheid als vertegenwoordiger van zijn dorp aanwezig.

Gedurende de m...

Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Volg ons
Zoeken op tags
Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl