MaMi-spektakel 2018: Fietsbellen!

November 13, 2017

Mami Etten-Leur gaat 'fietsbellen'! Op 12 februari gaan we samen met heel Gemeente Etten-Leur weer proberen een wereldrecord naar Etten-Leur te halen. De presentatie van het thema vond afgelopen zaterdag plaats i.s.m. de Burgemeester van Etten-Leur Heleen van Rijnbach en Servais Knaven.

Het huidige wereldrecord, gevestigd in 2014 in Londen, staat op 639 fietsbellen. Het is voor het eerst dat de wereldrecordpoging niet werd verzonnen door de Stichting MaMi zelf, maar door een inwoonster. Er wordt hard gewerkt aan het klaarmaken van 3000 stuurtjes met echte fietsbel die alle deelnemers op de betreffende maandagmiddag zullen ontvangen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2019-2020 SC De Stijloren | Etten-Leur

info@scdestijloren.nl