Feestavond komt dichterbij

January 25, 2018

Onder het motto ‘Al 66 jaore veur mekaore’ viert SC De Stijloren zaterdag 27 januari haar 66-jarig jubileumfeest. “Het wordt een feest voor oud en jong met muziek voor oud en jong”, verklaart Dré Jaspers, voorzitter van de jubileumcommissie. De avond wordt begeleid door DJ Jozz en het Ettense dames-duo Sjenien en Sjakkelien van Sjansjee. 

 

Feestavond
Het feest in de benedenzaal van Studio76 opent de deuren om 19:30 en om 20.11 uur wordt de avond officieel met een knal geopend. De feestavond is voor iedereen (18+) gratis toegankelijk. Leden, oud-leden, leden van verdiensten, ereleden en iedereen die de afgelopen 66 jaar iets heeft gedaan voor de vereniging is uitgenodigd. Maar ook ieder ander die zich betrokken voelt bij carnaval in Etten-Leur of de regio is welkom. De avond wordt begeleid door DJ Jozz en het Ettense dames-duo Sjenien en Sjakkelien van Sjansjee. De avond wordt opgeleukt door optredens van Johnny Purple, lokale helden Die01608, QOEZ @meezingparty, en is er een nostalgisch half uurtje waar oude Etten-Leurse muziek wordt gedraaid, in sommige gevallen zelf nog live! In de bovenzaal is er een groots kapellenfestival met diverse kapellen uit Etten-Leur en omstreken!

 

[tekst gaat verder onder de poster]

Receptie
De middag van de jubileumdag is echter alleen bedoeld voor leden en genodigden. In de middag is er voor een selecte groep een kleine informele receptie bij Residentie Café Marktzicht waar oude herinneringen kunnen worden opgehaald onder het genot van een hapje en een drankje. Aansluitend is er een diner aan de overkant van de Markt bij het Neerlandsch Koffyhuis.

 

Expositie
Tot en met carnaval is er in het Winkelcentrum Etten-Leur ook een tentoonstelling/expositie over 66 jaar Stijlorenrijk te bekijken. Deze is o.a. ingericht met foto’s en carnavalsspullen van oud-Prinsen, Jeugdprinsen en –prinsessen en andere historische materialen. 
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl