Kekdag

January 22, 2018

Prins Joris I van het Stijlorenrijk en zijn gevolg maakten afgelopen zondag een rondje langs alle deelnemende bouwclubs aan de Kekdag. Deelnemende bouwclubs waren KV De Duimkes, CV Ietskûs Aanders, CV Wittegeiut, CV Te Gek en CV De Pannekoeken. Zij openden die dag de deuren van de bouwschuren zodat iedereen daar een kijkje kon nemen om zo een voorproefje te krijgen van wat er ons tijdens de Grote Optocht van zondag 11 februari te wachten staat. Alles werd bekeken in een gezellige ambiance onder het genot van stampende carnavalsmuziek afgewisseld met de klanken van onze hofkapel van die dag: De Hutseklutsers.

 FOTOBRON: SC DE STIJLOREN

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Prinsengeburen verbroederen in het Stijlorenrijk

January 13, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

August 14, 2019

March 30, 2019

February 28, 2019

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2018-2019 SC De Stijloren | Etten-Leur

info@scdestijloren.nl