Goede aftrap van carnaval tijdens feestavond

January 29, 2018

Na het middagprogramma op zaterdag, dat was voorbehouden aan Prinsen, protocol en genodigden, barstte 's avonds om acht uur het feest ter ere van 66 jaar Stijlorenrijk los waarbij iedereen welkom was.

FOTOBRON: STELLA MARIJNISSEN

 

Studio76 vulde zich in rap tempo met carnavalsvierders, bouwclubs, vertegenwoordigers van de stichting Carnavalsoptocht Etten-Leur en MaMi en bussen vol gastverengingen uit omliggende dorpen en steden. Uiteraard waren daar prins Joris I der Stijloren en prins Adrijaon II van Ut Zwaajgat met hun gevolg. Aan burgemeester Miranda de Vries de eer om samen met prins Joris I het Stijlorenfeest voor geopend te verklaren.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl