top of page

Aankondiging Café de Klomp

Dit jaar herdenken de Stijloren het feit dat zij 66 jaar bestaan. Er is in Café de Klomp bij Jac van Dongen spontaan het idee ontstaan dat zij ook publiekelijk in het zonnetje zouden moeten worden gezet. In overleg met de Adjudant is een actie gepland waarbij dit zal gebeuren.

Zonder exact te weten wat er op het programma staat zullen Prins Joris I, het protocol van de Stijloren en aanhang zich aanstaande zaterdag 3 februari om 13.00u verzamelen bij Café de Klomp om vervolgens gezamenlijk naar de Stijloren-etalage in het winkelcentrum te gaan.

Op die locatie zal, ingeleid door een korte toespraak van oud-Prins Jürgen van Hulst, een ludiek carnavals-monument worden onthuld en overhandigd aan de jubilerende vereniging. Het object toont de historie van de Stijloren door de jaren heen.

Ook onze kersverse burgemeester Miranda de Vries zal hierbij aanwezig zijn, evenals enkele oud-prinsen.

Dus als je zin hebt, kom even kijken.

DATUM: 3 februari 2018 – TIJD: 13.00u LOCATIE: Café de Klomp en vervolgens Winkelcentrum Etten-Leur

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page