Groot jubileumscherm voor 66jarig bestaan

February 3, 2018

Zaterdag is er een groot scherm van 8 meter lang en 1,60 meter hoog overhandigt aan de prins der Stijloren, Joris I en zijn protocol. Het idee kwam van Klompkastelein Jac van Dongen. Al jaren lang word de lange wand achter het podium in café de Klomp tijdens de carnaval omgetoverd tot heuse carnavals muur.

 

Deze word dan voorzien door nachtburgemeester van Etten Lex Froeling, van banen papier met passende carnavals afbeeldingen. De zelfde afbeeldingen als die in cafe de Klomp op de wand zitten heeft hij nu als een soort kamerscherm gemaakt, en overhandigt aan CV De Stijloren ter eren van hun  66 jarig bestaan.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl