Fantastisch Jubileumjaar Stijlorenrijk

February 14, 2018

ETTEN - Elluf over Elluf op as-Woensdag... Ut zit er toch echt op... Oh Manneke...!!!

 

Veel Stijloren gingen hem dit jaar in zijn 66ste levensjaar al springend en hossend voorbij. Het jaar kende vele hoogtepunten. Met vrienden en kennissen feesten, dansen, lachen en wagens kijken. Ieder jaar volgen we vrijwel hetzelfde ritueel, maar dit jaar was toch net ietsje anders, een jaar met een gouden randje. Dat we ut al 66 jaore veur mekaore hebben werd fantastisch verwoord door onze Prins Joris I en jeugd-Prins Gijsbrecht I en daarbij natuurlijk de bijbehorende protocollen, raadsleden, partners, achterban, vrienden en sponsoren. Wij bedanken jil Etten maar ook de Leur, en al onze vrienden voor een fantastisch seizoen! Op naar jaar 67 met een nieuw hoogtepunt: het Jeugd-Prinsengeburenbal 2019 en ut 33-jarig bestaan van ons MaMi!

 

De mooiste foto's van het voorseizoen en carnaval zelf:

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl