Houdoe Avond 2018

February 22, 2018

ETTEN - Carnaval 2018 is nog maar amper voorbij, maar SCO richt de blik alweer op de Houdoe Avond, traditioneel dé afsluiter voor carnavalsverenigingen en optochtdeelnemers van het huidige carnavalsseizoen. De Houdoe Avond vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 10 maart in het Neêrlandsch Koffyhuis, markt 23 in Etten-Leur en vangt aan vanaf 20.00 uur.

 

Vanaf 21.00 uur wordt gestart met het uitreiken van de contant geldprijzen aan de optochtdeelnemers. Tevens zullen KV Leurse Leut en SC de Stijloren gedurende de avond hun nieuwe motto's voor het carnavalsseizoen 2018/2019 presenteren.

 

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal het tonen van de beelden van de Kinder- en Grote Optocht niet meer prominent onderdeel zijn van het programma van de Houdoe Avond. In plaats daarvan worden deze op deze website en op onze social media geplaatst.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl