We bellen aan voor lotenverkoop

November 15, 2018

In het weekend van 11-11 zijn de Stijloren zoals elk jaar weer gestart met de huis-aan-huis verkoop van de loten. In het kader van de Grote Stijlorenloterij tijdens het Stijloorkesbal op 24 februari 2019 doen leden en vrijwilligers van SC De Stijloren gedurende de wintermaanden weer een beroep op u om loten te kopen.

In totaal zijn er 6.000 loten te koop welke voor het overgrote deel huis-aan-huis in groepsverband worden verkocht op zaterdagen van 11:00 tot 13:00. Een deel van de opbrengst wordt besteed aan de aanschaf van prijzen en het andere deel wordt gestort in de verenigingskas. Hiervan wordt onder andere kleding betaald, muziek (het inhuren van hofkapellen) en tevens presentjes voor zieken, senioren en gehandicapten. Prins Joris I gaat immers niet graag met lege handen op visite. Iedereen moet mee kunnen genieten van de carnavals-sfeer en heet recht op ene leuk aandenken of presentje.

Voor de goede gang van zaken: alle zogenaamde ‘natjes en droogjes’ worden door de leden zelf betaald. 


Prijzen
Ook dit jaar zijn er wel heel veel prijzen te winnen: een LED Beamer, Sony Soundbar, 360° Actioncam,  en nog een flink aantal met troostprijzen. De lootjes kosten slechts € 1,- per lot en zijn te koop bij ieder lid van SC De Stijloren. De trekking vindt plaats op zondagmiddag 24 februari om 17.00 uur bij de Residentie van de Stijloren: Café Zaal Marktzicht aan de Markt in Etten na afloop van het Stijloorkesbal. 

 

Loterij wordt mede mogelijk gemaakt door: Mede mogelijk gemaakt door: Drukkerij Hendrickx, Groeneweg Diensten, GCM Systems.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl