Aanleveren voor 't Kulleke

December 27, 2018

Momenteel is SCO weer druk bezig met het samenstellen van carnavalskrant ‘t Kulleke voor carnaval 2019. Wil je als carnavalsvereniging, optocht-deelnemer, blaaskapel of gewoon als liefhebber een artikeltje (evt. met foto) geplaatst hebben in ‘t Kulleke, mail dan je bijdrage voor 31 december naar tkulleke@sco-etten-leur.nl òf stuur deze in via www.sco-etten-Leur.nl!

Met een oplage van ca. 19.000 exemplaren wordt het overwegend full colour gedrukte Kulleke ongeveer 2 weken voor carnaval huis-aan-huis verspreid in Etten-Leur. Een digitale versie van de krant wordt op de website van SCO geplaatst.

 

Hieronder onze pagina's uit 't Kulleke van 2018:

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl