top of page

Kèkdag 2019

Op zondag 10 februari organiseren de Etten-Leurse bouwclubs KV de Duimkes, CV te Gek, CV Ietskus Aanders, en CV de Pannenkoeken wederom de jaarlijkse Kèkdag. Tijdens de Kèkdag openen de deelnemende verenigingen de deuren van hun bouwschuren voor belangstellend publiek.

Met nog maar enkele weken te gaan tot de Grote Optocht in Etten-Leur op carnavalszondag 3 maart, verkeren de meeste bouwclubs in de eindfase van het bouwen en kun je zien en beleven wat er zoal komt kijken bij het bouwen van een carnavalswagen. De leden van de bouwclubs vertellen je er graag alles over. Traditiegetrouw brengt Prins Joris I met zijn gevolg een bezoek aan de bouwers tijdens de Kekdag. Grote kans dat je ze tegen het lijf loopt op één van de locaties!

Tijdens de Kekdag zijn de verschillende bouwlocaties te bezoeken van 13.30 - 17.00 uur.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page