Theo Laveloos warmt Stijlorenrijk flink op!

February 11, 2019

ETTEN-LEUR – In 2018 werd de Opwaarmaovut overgeslagen in verband met de jubileumfestiviteiten van SC de Stijloren maar afgelopen zaterdag was deze weer terug van weggeweest en wederom met enorm succes! De jaarlijkse Opwaarmaovut is traditiegetrouw hét moment van het jaar om alvast warm te draaien voor de echte carnavalsdagen. Presentator Theo Laveloos (Jac Nooijens) nam als presentator afgelopen zaterdag de uitdaging aan om een vol Marktzicht letterlijk en figuurlijk tot hoge temperaturen te laten stijgen. En met succes!

Het doel van die avond was om iedereen op te warmen en alvast een beetje voor te bereiden op de carnavalsdagen, daarnaast ook om geld in te zamelen voor het goede doel en hiervoor met zijn allen een bedrag bij elkaar te brengen. Dit jaar was er gekozen voor Stg. Paardrijden Gehandicapten "Het Vrolijke Ruitertje". Na een korte introductie namen diverse Prinsen uit de omgeving kort het woord waarna het feest los ging op de klanken van diverse kapellen, Leo & Theo Laveloos en de Simpele Fonse, Angelique van Elteren, De Twee Wethouders en als knallende afsluiter Die01608. Met elk optreden steeg de temperatuur en de gezelligheid. 
Etten-Leur en omgeving is afgelopen zaterdag daadwerkelijk klaargestoomd voor carnaval 2019! Iets wat de volgende dag ook duidelijk zichtbaar werd tijdens de MaMi presentatie bij de Klomp en de Kekdag waar alle carnavalsliefhebbers gastvrij werden ontvangen door Ietskus Aanders, CV te Gek, CV de Pannekoeken en KV de Duimkes.
 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl