Carnavalsfeest barst los voor jeugd

February 14, 2019

ETTEN-LEUR – Op zondagmiddag 24 februari wordt het feesten geblazen in Café Marktzicht op de Markt in Etten-Leur. De jeugd viert dan het Stijloorkesbal waarbij alle kinderen uit het Stijlorenrijk (en daarbuiten) welkom zijn. De zaal gaat open om 13.30 uur en de toegang is gratis. 

 

Marktzicht wordt die middag omgebouwd tot een jeugdig carnavalsparadijs met leuke carnavalsmuziek welke wordt verzorgd door oud-Jeugdraadslid Raf (alias DJ Rave). Je kunt er hossen, dansen en polonaise lopen op de leukste en nieuwste carnavalshits. Dus kom vooral niet alleen en neem opa, oma, oom, tante, neef, nicht, grootvader, grootmoeder, buurman, buurvrouw of wie je maar wilt mee! Je mag GRATIS naar binnen! Kom in je mooiste/leukste/gekste outfit.

 

Voor de jeugdige carnavalsvierders zal voor limonade, snoepkes en chips worden gezorgd. 
Daarnaast zal aan het eind van de middag een prijs worden uitgereikt voor de mooiste kleurplaat, dus doe je best. Kleurplaten worden uitgedeeld maar je kan ze hieronder downloaden en uitprinten. 

 

>> download kleurplaat <<

 

Na de carnavalsmiddag wordt afgesloten met de trekking van de Stijlorenloterij:  deze zal om 17.00 uur plaatsvinden. De uitslag zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd op social media, in de Etten-Leurse Bode en op de website www.scstijloren.nl 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl