Carnavalsbier goedgekeurd

ETTEN-LEUR - Carnavalsliefhebbers in 't Zwaajgat en in het Stijlorenrijk kunnen gerust zijn. Het carnavalsbier is weer goedgekeurd. Prins Joris I van het Stijlorenrijk en Prins Adrijaon II van 't Zwaajgat kwamen zaterdagmiddag hoogstpersoonlijk naar café Marktzicht om het bier te proeven.

 

Zij tapten samen het eerste pilsje, brachten een toost uit en namen een eerste slok. "Lekker", "Heeeerlijk" en "Alsof er een engeltje over je tong piest", waren de unanieme reacties. De beide leutvorsten nemen hun proeftaak erg serieus, want heel 't Zwaajgat en het Stijlorenrijk vertrouwen op hun deskundige oordeel.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl