Dweile in stijl met de Stijloren

October 29, 2019

Een dweil is een doorgaans vierkante of rechthoekige, dikke doek van katoen of synthetische vezels, maar wij kennen het vooral van het struinen, oftewel “dweilen” van café naar café. En met het ELFDE vd ELFDE feest is voor S.C. De Stijloren dit jaar hét startschot van weer een fantastisch dweilend carnavalsseizoen. Dus tijd om je carnavalsspullen van zolder te halen en je dweilspullen uit de kast om daarbij bij ons te gaan dweilen in de polonaise op vrijdag 08 november in Marktzicht Etten-Leur!

 

 

 

De oude protocolleden van afgelopen carnavalsseizoen zijn traditiegetrouw verantwoordelijk voor de organisatie van het Elfde v/d Elfde feest. Zij zijn nu nog druk met de laatste voorbereidingen en vrijdagmiddag zullen de laatste puntjes op de i worden gezet. 'S avonds vanaf 20:00 uur start het feest en wordt de spanning langzaam opgebouwd richting de presentatie van de nieuwe Prins Carnaval van het Stijlorenrijk (Etten). Dweilt ex-Prins Joris nog een jaartje door of komt er een nieuwe Prins die gaat regeren over het mooiste deel van Etten-Leur, het Stijlorenrijk. Ook zal dit jaar de jeugdige leutvorst, de Jeugdprins(es) bekend worden gemaakt op diezelfde avond.

 

Dat is nog niet alles: niets is heerlijker dan een heel weekend uitbrakken, nagenieten en… als je de laatste stukskes energie nog een beetje bij elkaar kan rapen kan je zaterdagmiddag ook nog napraten bij de presentatie van het MaMi.

 

Kom vrijdagavond 08 november naar Café Zaal Marktzicht om met SC de Stijloren te proeven wat komen gaat met carnaval 2019-2020!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten

Motto carnaval 2021 is bekend!

April 11, 2020

1/4
Please reload

Recente berichten

February 27, 2020

Please reload

Archief
Please reload

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube

© 2020 SC De Stijloren | Etten-Leur | Privacybeleid

info@scdestijloren.nl