top of page

Carnaval 2022… S.C. de Stijloren tekent in potlood d’r vùr

Stijlorenrijk – Hoe ge het went of keert carnaval gaat altijd door, want zeg nou eerlijk bij iedere carnavalsvierder begint het weer te kriebelen. Helaas is nog veel onduidelijk over de mogelijkheden in het weekend van 25 februari t/m 1 maart. Echter is S.C. de Stijloren met potlood carnaval 2022 aan het uittekenen.


Samenwerking

S.C. de Stijloren maakt deel uit van afgevaardigden namens carnaval in het Stijlorenrijk. Deze afvaardiging is opgezet door de Gemeente Etten-Leur en zijn samen een plan voor Carnaval 2022 aan het uitwerken. De afvaardiging van het Stijlorenrijk bestaat uit Gemeente Etten-Leur, Horeca (Etten), Stichting MaMi, Stichting Carnavalsoptocht Etten-Leur en S.C. de Stijloren. De komende dagen moet de samenwerking steeds meer vorm krijgen.


Wat staat te gebeuren? Eén ding weten we zeker, met de huidige coronaregels is geplaceerd, binnen, met beperkte capaciteit carnaval vieren een onmogelijke opgave. Daarom is S.C. de Stijloren met potlood een buitenactiviteit aan het uitwerken tijdens de carnavalsdagen. Na de volgende Persconferentie hopen we op enige versoepelingen. Daarna willen wij verder tekenen met pen en de promotie starten.


Initiatieven Daarnaast staan al leuke initiatieven gepland zoals de online Ziengaovut, Jil Ut Durp Bakt, Kleurwedstrijd, de Carnavals-mis en nog veel meer! Houd hiervoor onze sociale media en website in de gaten.Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page