Jil 't dörp bakt

Ben jij gek op bakken? Doe dan mee met onze carnavaleske “Jil ’t dörp bakt” gebaseerd op het populaire tv-programma “Heel Holland Bakt”. De bakwedstrijd is voor jong en oud en wordt georganiseerd door SC de Stijloren in samenwerking met De Smaakmakers. Na afloop is de prijswinnende creatie voor De Smaakmakers en gaan de overige creaties naar het goed doel.

Je bakt dus voor senioren en mensen met een beperking. Iedereen verdient immers een vleugje carnaval in deze moeilijke tijden!

Smaakmakers.png

 

Ben jij gek op bakken? Doe dan mee met onze carnavaleske “Jil ’t dörp bakt” gebaseerd op het populaire tv-programma “Heel Holland Bakt”. De bakwedstrijd is voor jong en oud en wordt georganiseerd door SC de Stijloren in samenwerking met De Smaakmakers. Na afloop is de prijswinnende creatie voor De Smaakmakers en gaan de overige creaties naar Het Anbarg, De Kloostergaard en de  Zusters Franciscanessen van Etten.

Je bakt dus voor senioren en mensen met een beperking. Iedereen verdient immers een vleugje carnaval in deze moeilijke tijden!

Spelregels

· Bak je mee? Het maximum aantal deelnemers is 25 dus meld je vóór 12 februari aan via het formulier hieronder.

· Bak een heerlijke creatie; taart, koekjes, cake, wat dan ook lekker is in het thema van carnaval! Maak het zo gek mogelijk!

· Lever je creatie in bij de Smaakmakers op dinsdag 16 februari tussen 10:00 en 11.00 uur.

· Zet je creatie binnen op tafel weg. Dit kan alleen langs de linkerzijkant van het gebouw. De ingang is op de afdeling banket (dit staat aangegeven).

· Houd je uiteraard aan de coronaregels, dus vergeet je mondkapje niet bij het afgeven op 16 februari.

Jury?

De jury bestaat uit een bakkersleerling en 1 cliënt van De Smaakmakers en Jeugd-Prins Guustaaf of Jeugd-Nar Sarena . De winnaar wordt dinsdagmiddag tijdens onze livestream bekendgemaakt.

Helaas...

De inschrijftermijn voor deze actie is verlopen.

Inschrijven is dus niet meer mogelijk.

Veel plezier met kokkerellen!