top of page

Gerard van der Wielen nieuwe voorzitter SC de Stijloren!

Gerard van der Wielen (58) is de nieuwe voorzitter van carnavalsstichting SC de Stijloren in Etten-Leur. Per 18 oktober heeft Gerard de taak als voorzitter overgenomen van Jurgen van Hulst (42) die na 3 jaar afscheid neemt van zijn voorzitterschap en bestuursfunctie. Gerard is in 2002 bij de Stijloren gekomen en was aldaar 13 jaar secretaris. Daarnaast staat hij al weer voor het 12de jaar bekend als Pliessie Wout van het Stijlorenrijk. In die jaren heeft hij naast 5 verschillende prinsen gestaan (Prins Joris I, Prins Dionisius I, Prins Dré I, Prins Ad I en Prins Thomas I). Het is niet de enige wijziging binnen het bestuur: Gijs Franken heeft zitting genomen in het nieuwe bestuur en zal na dit seizoen de taak van penningmeester overnemen van Aad Blok. Wim van de Berg neemt de taak van secretaris op zich, iets wat voorheen bij Gerard lag. In de vereniging zijn er ook wat wisselingen onder de leden: Ad Voermans, Patrick Conjaerts, Joey Flikweert en Marloes Brugman hebben afscheid genomen van de Stijloren en wij danken hen voor de jarenlange inzet. Maar gelukkig hebben we ook weer nieuwelingen mogen verwelkomen. Erik Snapper en Paul van Vliet zijn terug van weggeweest, Joeri Kroonen en Emma Blok zijn doorgestroomd van de Tussenraad en Wilbert Koster is de laatste toevoeging aan de Raad van 11. Een gezellige club weer bij elkaar! Lijkt het je wat? Neem snel contact met ons op. Dat kan via onze Facebook, de website of per mail via info@scdestijloren.nl. De Stijloren zien graag je bericht tegemoet.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page