top of page

We laten het sneeuwen in juni

Op zaterdag 24 juni organiseerde de Commissie Zomeruitje van SC De Stijloren een dagje uit voor haar leden, partners en de Tussenraad. Het thema van dit jaar was Winter Wonderland en iedereen was daarom dan ook warm uitgedost.

Zeer verrassend was ook dat veel leden daadwerkelijk in winter-outfit waren komen opdagen, en sommigen kwamen met hun ski’s rechtstreeks van de skipiste naar Marktzicht. De dag was verdeeld over een middagdeel en een avonddeel. In de middag werden ijzige spellen gespeeld met een ijsblokjesrace, ijspegelpoepen en ijshappen. Aansluitend werden enkele cafés bezocht waar enkele gezellige borreltjes werden gedronken met de kasteleins.

Na 18.30 uur was het middagprogramma ten einde en werd het winterse zomeruitje vervolgd bij Fam. Franken thuis waar, na een hapje en een drankje, en in de sneeuw, werd begonnen aan de pub-klûn-quiz. Waarbij vragen rondom kennis van vereniging, Etten, en carnaval centraal stonden. Al met al een sneeuwachtig maar gezellige afsluiting van het seizoen. Dit jaar is er echter geen tijd om stil te zitten, gedurende de zomerperiode gaan de voorbereidingen voor het 66 jarig jubileum van het Stijlorenrijk in volle gang door.

Houd onze Facebook in de gaten en houd 27 januari 2018 vrij in de agenda voor het jubileumfeest bij Studio76!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page