top of page

PUBquiz Stijloren geslaagd

Vrijdag 29 september was het dan eindelijk zover: SC de Stijloren organiseerden in het kader van het 66-jarig jubileum van ‘t Stijlorenrijk hun eerste PUBquiz. Veertien enthousiaste teams met deelnemers uit Etten, uit Leur maar ook oud-Etten-Leurenaren hadden zich opgegeven om kans te maken op de mooie glimmende wisseltrofee. Direct vanaf de start om 8uur hing er een gezellige, maar gespannen sfeer in Café Zaal Marktzicht. Een ware strijd moest geleverd worden.

Opzet van de PUBquiz was verschillende cryptisch omschreven categorieën van met elk meerdere vragen. De onderwerpen varieerden van Etten-Leur, sport, geschiedenis, muziek, film, tv tunes en algemene kennisvragen. Een avond vol bloed, zweet en tranen maar met veel gelach en gezelligheid. Rond half elf in de avond waren alle vragen gesteld de teams wisten ook inmiddels de antwoorden doch de grote vraag welk team had deze quiz dan nu gewonnen en dat antwoord volgde dan eindelijk rond de klok van 11 uur:

Team Virego ging er met de wisselbeker vandoor!!! Met een ovationeel applaus werd de wisseltrofee overhandigd door quizmasters Thomas en Jordi.

De uitslag: 01. Virego 02. Leurse Leut 03. Korte Leur

Dat er daarna nog lang “onrustig” werd na-gediscussieerd over de vragen op een feestelijke manier in Marktzicht moge duidelijk zijn. Het was een avond vol successen en gezelligheid waarbij zelfs al aanmeldingen binnen kwamen voor de volgende editie. Via deze weg willen wij eenieder die ons heeft geholpen en ondersteund, vrijwilligers, bestuur, Marktzicht, jury maar vooral de deelnemers ontzettend bedanken voor het succes van deze avond. Het was ontzettend gezellig en ook voor ons een geweldige ervaring om het te organiseren! Zeker voor herhaling vatbaar (maar ja dat moet ook wel met een wisseltrofee).

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page