top of page

Stijloren trappen jubileumjaar af op 10-11

Dit jaar wordt het geen doodgewoon carnavalsseizoen maar een bijzondere. Het ELFDE vd ELFDE feest is voor S.C. De Stijloren dit jaar hét startschot van een bijzonder carnavalsseizoen. Op deze dag mag iedereen proeven van wat er komen gaat in het carnavalsseizoen 2017-2018 en gaan we bovendien opwarmen voor het grote 66-jarig jubileum van het Stijlorenrijk. Dus tijd om je zomerspullen nu echt te gaan opruimen en op te gaan warmen bij ons in de polonaise op vrijdag 10 november in Marktzicht Etten-Leur!

De oude protocolleden van afgelopen carnavalsseizoen zijn traditiegetrouw verantwoordelijk voor de organisatie van het Elfde v/d Elfde feest. Zij zijn nu nog druk met de laatste voorbereidingen en vrijdagmiddag zullen de laatste puntjes op de i worden gezet. 'S avonds vanaf 20:30 uur start het feest en wordt de spanning langzaam opgebouwd richting de presentatie van de nieuwe Prins Carnaval van het Stijlorenrijk (Etten). Oud-voorzitter van SC de Stijloren, Jurgen van Hulst, zal samen met Simpelfonist Jac Nooijens onder het motto “Al 66 jaore veur mekaore” het vernieuwde Protocol presenteren. Niets is heerlijker dan een heel weekend uitbrakken, nagenieten en… als je nog een beetje koers kan houden kan je zaterdagavond ook nog even naar het Leurse Elf Elf. Kom vrijdagavond 10 november naar Café Zaal Marktzicht om met SC de Stijloren te proeven wat komen gaat met carnaval 2017-2018!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page