top of page

Opwarmen met de Stijloren!

Zaterdag 4 februari is het dan eindelijk weer zover: zoals ieder jaar kan iedereen zich weer komen opwarmen voor carnaval bij Marktzicht tijdens de Opwaarmaovut van SC de Stijloren. De avond heeft voor ieder wat wils en is gevuld met optredens van diverse artiesten. Dus de avond is niet alleen voor prinsen, prinsessen carnaval maar ook voor “gewone” Etten-Leurenaar. Het doel van die avond is om iedereen op te warmen en alvast een beetje voor te bereiden op de carnavalsdagen. Die avond hoor je de nieuwste carnavals hits, van zowel lokale als regionale artiesten, maar zeker ook de beste krakers van de afgelopen jaren. De avond staat verder zoals elk jaar natuurlijk in het teken van het goede doel en hiervoor met zijn allen een bedrag bij elkaar te brengen. Dit jaar is er gekozen voor de Harold van Zundert Stichting. Het doel van deze stichting is om voor kinderen (van de basisschool), die op jonge leeftijd één of beide ouders hebben verloren, een onvergetelijk mooie dag te organiseren. Op de website www.haroldvanzundert.nl kunt u hierover meer informatie vinden. Een delegatie van de Harold van Zundert Stichting zal ook op die avond aanwezig zijn om eventuele vragen te beantwoorden. De Opwaarmaovut is echter alleen te organiseren als de artiesten ook een duit in het zakje doen en we hebben weer een behoorlijk aantal artiesten weten te enthousiasmeren: de winnaars van de Etten-Leurse Ziengaovut: CV Ut Stripke, Die01608, Tommy Lips en Angelique van Elteren. Tussendoor zullen aanwezige hofkapellen ook laten horen wat ze in hun mars hebben. De rest van de avond zal worden opgevuld door de heren van Meezun2en. Dus zoek uw carnavalskleren bij elkaar, haal alvast een splinternieuwe outfit of zet gewoon een feestneus op oe bakkes en komt allen zaterdag vanaf 19.30 uur, naar Café Marktzicht op de Markt te Etten-Leur. En zoals altijd: entree GRATIS!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page