top of page

Feest barst los voor de jeugdige Stijloorkes in Etten-Leur!

Op zondagmiddag 19 februari wordt het feesten geblazen in Café Marktzicht op de Markt in Etten-Leur. We vieren dan ons Stijloorkesbal, waarbij alle kinderen uit het Stijlorenrijk (en daarbuiten) welkom zijn. De zaal gaat open om 13.30 uur en de toegang is gratis. De middag staat vrijwel volledig in teken van de jeugdige carnavalsvierders en die middag wordt er natuurlijk de nieuwe Jeugdprins of Jeugdprinses samen met de vernieuwde Jeugdraad gepresenteerd. De Jeugdprins(es) of zal met gevolg tijdens de middagdelen met carnaval het voortouw nemen. Ergens is er in het Stijlorenrijk (Etten) één jeugdige Stijloor waarbij de spanning de weken in aanloop naar het Stijloorkesbal flink aan het stijgen is. Na lang wachten zal om 15:11 uur bekend worden gemaakt wie het voortouw van de Jeugd gaat nemen. En we kunnen u wel verklappen dat de commissie er weer in is geslaagd om naast de nieuwe opvolger of opvolgster van Prinses Anne van vorig jaar weer een complete afvaardiging voor de jeugd bekend te kunnen bekend maken. De hele middag zal verder worden opgevuld met muziek van o.a. Disco Let´s Dance en CV Ut Stripke. Na de vele optredens komt er ook nog een serieuzere zaak aan bod: de trekking van de grote Stijlorenloterij. Deze zal om 17.00 uur plaatsvinden. De uitslag zal zo spoedig mogelijk worden gepubliceerd op social media, in de Etten-Leurse Bode en op de website.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page