top of page

Prins Joris I opent carnavalslustrum

ETTEN-LEUR – Het Elfde vd Elfde feest van SC de Stijloren op vrijdag 10-11 was dit jaar het startschot van een spectaculair jaar: dit seizoen wordt namelijk het 66-jarig jubileum van ’t Stijlorenrijk (Etten-Leur) gevierd. Waar het bij velen al weken of zelfs maanden kriebelde is het nu eindelijk begonnen: afgelopen vrijdag heeft Prins Joris I, samen met het publiek, in een vrijwel vol Marktzicht het carnavalsseizoen 2017-2018 officieel geopend.

De presentatoren Jurgen van Hulst en Simpelfonist Jac Nooijens namen rond 11 voor 10 het woord en presenteerden als eerste de Raad van XI. Aansluitend werd, met een subtiele knipoog naar de Tour de France, het Amerikaanse Route66 en het motto van Ut Zwaajgat, het officiële startschot gegeven door Adjudant Toon van Oranje voor de wielerkoers naar het 66-jarig jubileumfeest op 27 januari bij Studio76. Pliessie Wout, en tevens Voorzitter, Gerard bakende de route af en, zoals bij carnaval een traditie is in de polonaise, gingen Prins Joris I en Nar Thommeke voorop in het peloton. De felicitaties werden natuurlijk als ware rondemiss uitgedeeld door Hofdame Femke.

De eerstvolgende etappe in Tour de 66 van het seizoen was meteen een spannende klim en verrassende wendingen met zaterdag de onthulling van het MaMi thema, plaat poetsen, officiële foto-momenten en een bezoek aan de Leurse collega’s om te kijken of ze daar nog koers kunnen houden. Maar het moge duidelijk zijn, SC de Stijloren hebben ut al 66 jaore veur mekaore en liggen absoluut op koers voor komend jubileumseizoen!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page