top of page

SC De Stijloren zoekt ondersteuning

ETTEN-LEUR - Elf-Elf is natuurlijk hèt startsein voor het carnavalsseizoen dat bij SC de Stijloren dit jaar volop in het teken staat van het 66-jarig jubileum van het Stijlorenrijk. Daarnaast beginnen de grote voorbereidingen van diverse jaarlijkse terugkerende activiteiten voor jong en oud zodat iedereen van carnaval kan (blijven) genieten

. Vind je het leuk om carnaval op een andere manier te beleven? Wil je meehelpen met het organiseren van diverse feesten? Sluit je dan snel aan of loop een keertje mee. Stichting Carnaval De Stijloren is op zoek naar enthousiaste leden die de stichting willen komen versterken en ondersteunen. Heb je interesse in een rol binnen onze stichting dan kan je ons altijd een berichtje sturen voor een vrijblijvend gesprek. Hopelijk kunnen we je begroeten bij onze vereniging zodat wij de komende jaren alle activiteiten kunnen blijven organiseren.

Raad van Elf: Hierin vertegenwoordig je de carnavalsstichting voor en tijdens carnaval. Ook help je mee met de diverse activiteiten die we hebben. Wellicht kan je hierna de grote stap maken naar een rol als Prins Carnaval?.

Publiciteit: ondersteuning op het gebied van website, social media, persberichten, promotie, etc.

Organisatie: ondersteuning op het gebied van organiseren van carnavalsactiviteiten voor jong en oud. Zo organiseren we zelf, maar ook in samenwerking met andere verenigingen, jaarlijks o.a. de Opwaarmaovut, Ziengaovut, Stijloorkesbal (kindercarnaval), Brouwersbal (kindercarnaval), 50+ bal, etc.

Heb je interesse of het je vragen? Stuur ons een berichtje via facebook, per mail (info@scdestijloren.nl) of whatsapp (06-23971843)

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page