top of page

Nar Stefanus wint Narrenfestijn'17

Zoals gebruikelijk is het Narrenfestijn een avond waarbij de Narren in het spotlicht staan, en de diverse Prinsen en gevolgen langs de zijlijn staan aan te moedigen onder het genot van een natje en een droogje. Via allerlei ludieke spellen wordt er jaarlijks hard gestreden om de eer: “Jirste Nar van Ut Zwaajgat”.

FOTO: Opperste concentratie bij Nar Thommeke van SC de Stijloren

Speciale editie

Omdat de Leurse Nar Wimmukuh 11 jaar nar is en aangekondigd heeft dat dit ook zijn laatste jaar als nar van KV Leurse-Leut zal zijn was het dit jaar een Narrenfestijn met een speciaal tintje. Op diverse manieren werd Nar Wimmukuh, en zijn trouwe achterban, beloond voor zijn jarenlange inzet als Nar van ut Zwaaijgat, met als hoogtepunt een optreden van zijn carnavalsheld Johnny Purple.

Er waren 16 prinsenverenigingen aanwezig die hard streden om de felbegeerde titel, waarbij de de nar van CV de Banaonblussers, Nar Stefanus, er met de titel vandoor ging.

FOTO: Nar Wimmukuh neemt na dit seizoen na 11 jaar afscheid als nar van Ut Zwaajgat.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page