top of page

Inschrijfmiddag Carnavalsoptocht '18

Op zondagmiddag 10 december organiseert SCO wederom de jaarlijkse Inschrijfmiddag in Café-Zaal Marktzicht. Tijdens deze middag kunnen optochtdeelnemers van alle categorieën zich inschrijven voor de Grote Optocht met carnaval (zondag 11 februari 2018). De deelnemers krijgen tevens de gelegenheid om hun bedachte creatie en/of vereniging al dan niet op een carnavaleske wijze te presenteren.

FOTO: SCO ETTEN-LEUR

Uiteraard blijft inschrijven voor deelname aan zowel de Kinder- als de Grote Optocht ook rechtstreeks mogelijk via deze website, of middels een hiervandaan te downloaden inschrijfformulier wat je vervolgens kunt inleveren bij Miranda Dils (Kinder Optocht), van 't Hoffstraat 12 in Etten-Leur of bij Bakkerij Mark Elias, Korte Brugstraat 4 te Etten-Leur. Tijdens de Inschrijfmiddag bepalen de aanwezige deelnemers hun eigen startnummer door tegen elkaar te strijden door middel van een carnavalesk spel. Dit spel wordt per categorie gespeeld. Deelnemers die zich later inschrijven dan de Inschrijfmiddag, worden door SCO in de optocht ingedeeld op volgorde van inschrijving. Het is tijdens deze middag ook mogelijk kopij aan te leveren voor de carnavalskrant 't Kulleke. Met een carnavalesk artikeltje in deze krant is het mogelijk vooraf publiciteit te genereren voor je act of creatie met de optocht, of over je carnavalsclub of vereniging. Uiteraard is er naast het programma volop tijd voor gezellig samenzijn en onderling informatie uitwisselen. De muziek wordt verzorgd door Meezun2en. Beide prinsen met gevolg zijn tijdens de Inschrijfmiddag aanwezig. Behalve optochtdeelnemers is belangstellend publiek uiteraard van harte welkom! De Inschrijfmiddag vangt aan om 14.00 uur.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page