top of page

Carnavalskrant 't Kulleke

Ieder jaar geeft SCO Etten-Leur een carnavalskrant uit die in een oplage van ca. 19.000 exemplaren 2 weken voorafgaand aan carnaval huis-aan-huis wordt verspreid in Etten-Leur. Inhoudelijk en redactioneel bestaat deze overwegend full colour gedrukte krant uit bijdragen van onder meer grote en kleine carnavalsverenigingen, optochtdeelnemers en blaaskapellen. Tevens nemen SC de Stijloren, KV Leurse Leut en uiteraard de beide prinsen een aantal pagina's voor hun rekening.

​Artikelen en berichten aanleveren

Carnavalsverenigingen, optochtdeelnemers en blaaskapellen kunnen een en ander kan ook digitaal insturen tot uiterlijk 24 december via tkulleke@sco-etten-leur.nl

Adverteren

Plaatselijke ondernemers en bedrijven worden jaarlijks door SCO benaderd en in de gelegenheid gesteld een al dan niet carnavaleske advertentie te plaatsen in 't Kulleke. Er kan gekozen worden tussen advertenties in zwart of full colour en uit diverse formaten (blokken). De tarieven voor het plaatsen van een advertentie staan vermeld op SCO-website onder menu item 't Kulleke.

Bent u nog niet door SCO benaderd, maar wilt u toch graag adverteren? Advertenties kunnen tot uiterlijk 24 december aangeleverd worden via e-mail (tkulleke@sco-etten-leur.nl) of rechtstreeks via menu item 't Kulleke van de website van SCO, bij voorkeur in PDF-formaat of als Word-bestand. Desgewenst kan SCO zelfs de opmaak van uw advertentie verzorgen.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page