top of page

Geslaagde 2de Jeugdprinsengeburen

GIEGELDONK – Sinds 2017 is er naast het reguliere Prinsengeburen voor volwassenen ook een Jeugdprinsengeburenbal. Vrijdagavond 19 januari was het aan C.C. Giegeldonk de eer om de 2de editie te organiseren en ontvingen zij alle jeugdgeburen in Buurthuis Gageldonk in de Haagse Beemden, Breda.

Een honderdtal dansende jeugdprinsen en prinsessen, raadleden, hun begeleiders, belangstellenden en muziekkapellen deden het buurthuis die avond op zijn grondvesten schudden. Ondanks een ongelukkige start met krakende microfoons heeft de jeugd toch echt weer bewezen de toekomst te hebben en overal een feestje te kunnen bouwen.

FOTOBRON: CC GIEGELDONK

En weer blijven er enkel mooie herinneringen over aan een geslaagd Jeugdprinsengeburenbal! Aan het einde van de avond is de hamer overgedragen aan ons als SC De Stijloren en mogen wij het bal organiseren begin 2019!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page