top of page

BC Uileballekes 22 jaar!

Carnaval is voorbij, maar dat wil nog niet zeggen dat je achterover kan gaan hangen in je luie stoel! Er komen namelijk nog een paar leuke borrels aan voor als toch nog even iets langer wil (na)genieten van een fantastisch carnaval 2017-2018. Tijdens het Halfvasten-weekend organiseert SCO Etten-Leur natuurlijk de Houdoe Avond maar de week erop is er nog een knalfeest: het 22jr. Jubileumfeest van BC De Uileballekes!

Het voorjaar staat voor de deur... genieten we na van een mooi carnavalsseizoen en denken we al een beetje aan volgend seizoen... Maar ondertussen op de achtergrond zijn bij BC De Uileballekes de voorbereidingen in volle gang voor het jubileumfeest ter gelegenheid van het 22-jarig bestaan in Café Noordhoek in, waar anders.... Noordhoek!

Maar wie zijn ze eigenlijk?

BC Uileballekes is van origine een carnavals-bouwvereniging uit Zevenbergen en hebben jaarlijkse een hele tournee door West-Brabant met hun wagens, je leest het goed wagenS. Ze rijden mee met meerdere wagens (kinderoptochten, lichtjesoptocht, reguliere optochten). In 2018 reden ze mee in Zevenbergsche Hoek, Oud Gastel, Langeweg, Standdaardbuiten, Noordhoek, Zevenbergen en natuurlijk ons Etten-Leur. De mooiste creatie is elk jaar toch altijd wel hun wagen voor de lichtjesoptocht op zaterdagavond in Standaardbuiten. Hun specialiteit: licht, heeeel veel licht. Hieronder een paar impressies.

Het 22 jarig jubileum wordt gevierd in Café Noordhoek (te Noordhoek) op zaterdag 17 maart vanaf 20:30

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page