top of page

Stijloren trekke 't stripke dur op 9-11

Het ELFDE vd ELFDE feest is voor S.C. De Stijloren dit jaar hét startschot van weer een fantastisch carnavalsseizoen. Op deze dag mag iedereen proeven van wat er komen gaat in het carnavalsseizoen 2018-2019 en gaan we bovendien opwarmen voor het grote 33-jarig jubileum van het MaMi spektakel. Dus tijd om je zomerspullen nu echt te gaan opruimen en op te gaan warmen bij ons in de polonaise op vrijdag 09 november in Marktzicht Etten-Leur!

De oude protocolleden van afgelopen carnavalsseizoen zijn traditiegetrouw verantwoordelijk voor de organisatie van het Elfde v/d Elfde feest. Zij zijn nu nog druk met de laatste voorbereidingen en vrijdagmiddag zullen de laatste puntjes op de i worden gezet. 'S avonds vanaf 20:30 uur start het feest en wordt de spanning langzaam opgebouwd richting de presentatie van de nieuwe Prins Carnaval van het Stijlorenrijk (Etten).

Niets is heerlijker dan een heel weekend uitbrakken, nagenieten en… als je de laatste stukskes energie nog een beetje bij elkaar kan rapen kan je zaterdagavond ook nog napraten bij het Leurse Elf Elf.

Kom vrijdagavond 09 november naar Café Zaal Marktzicht om met SC de Stijloren te proeven wat komen gaat met carnaval 2018-2019!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page