top of page

Jeugdgeburenbal Stijloren smaakt naar meer

ETTEN-LEUR Vrijdagavond 18 januari kwamen de jeugdgeburen uit het Bosuilendorp, Giegeldonk, Kielegat, Totdenringen, ’t Aogje, Traaie, Stijlorenrijk en het Kattegat bij elkaar in Nieuwe Nobelaer. Prins Britteny I verwelkomde de jeugd-hoogheden in een volle zaal waar de ranja rijkelijk vloeide en het vrijwel heel de avond confetti regende.

’s Avonds werd de feestavond geopend door Jeugdprinses Britteny I samen met Burgemeester Miranda de Vries. Een voor een kwamen de jeugdhoogheden met hun hofhouding, Jeugdraad van XI en in veel gevallen met (jeugd)kapel aan de beurt op het podium en pakten zo hun kans om de zaal plat te spelen en de polonaise lopende te houden. En als de hoogheden er een beetje kijk op hebben, belooft het een fantastische carnaval te worden. Ze gaan alleen maar feesten dit jaar!

De Stijloren doorlopen 3 bijzondere carnavalsseizoenen achter elkaar: waar ze vorig jaar het 66-jarig jubileum vierden en volgend jaar het volwassen Geburenbal mogen organiseren was het Jeugdgeburenbal de kers op de taart voor de Stijloren dit seizoen. De Stijloren houden woord en volgen hun motto en trekke ’t stripke dur! Carnaval gaat dur in Etten-Leur!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page