top of page

Opwaarmen in Marktzicht

ETTEN-LEUR – Zaterdag 9 februari is het dan eindelijk weer zover: zoals ieder jaar kan iedereen zich weer komen opwarmen voor carnaval bij Marktzicht tijdens de Opwaarmaovut van SC de Stijloren. De avond heeft voor ieder wat wils en is gevuld met optredens van diverse artiesten en vele kapellen. Een avond voor iedereen.

Het doel van die avond is om iedereen op te warmen en alvast een beetje voor te bereiden op de carnavalsdagen. Die avond hoor je de nieuwste carnavals hits, van zowel lokale als regionale artiesten, maar zeker ook de beste krakers van de afgelopen jaren. De avond staat verder zoals elk jaar natuurlijk in het teken van het goede doel en hiervoor met zijn allen een bedrag bij elkaar te brengen. Dit jaar is er gekozen voor Stg. Paardrijden Gehandicapten "Het Vrolijke Ruitertje". Onze stichting stelt zich tot doel: het bevorderen van de psychische en fysieke ontwikkeling van gehandicapten door middel van paardrijden. Paardrijden opent een nieuwe wereld: even loskomen van je handicap, de aandacht richten op een ander: jouw vaste vriend – je paard! Meer info is te vinden op: www.hetvrolijkeruitertje.nl

Voor de Opwaarmaovut hebben we weer een behoorlijk aantal artiesten, gastverenigingen en kapellen weten te enthousiasmeren: Theo Laveloos en de Simpele Foonse, Simpelfonie, Angelique van Elteren, De Twee Wethouders, Hofkapel de Hutseklutsers, C.C. Giegeldonk, de Bimde Blaozers, Stichting Carnaval Zevenbergen, Bultse Herrie, Die01608, AKV de Sikken, Leutband 'Kzoutniewete. De Opwaarmaovut is ook altijd een avond waarop vlak voor carnaval nog verbinding wordt gezocht met het Zwaajgat ( met een j ), helaas is alleen niet bekend is of Leurse Leut aanwezig zal zijn. De rest van de avond zal worden opgevuld door de heren van Meezun2en.

Dus zoek uw carnavalskleren bij elkaar, haal alvast een splinternieuwe outfit of zet gewoon een feestneus op oe bakkes en komt allen zaterdag vanaf 19.30 uur, naar Café Marktzicht op de Markt te Etten-Leur. En zoals altijd: entree GRATIS!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page