top of page

Sjansjee bij 3 Uurkes Vurraf!

BRABANT - We hadden even goede hoop maar we moeten alsnog met zn allen op de barricade!!

Omroep Brabant trapt carnaval af met 3 Uurkes Vurraf. Maar ja, alsnog zonder Sjansjee met hun wereldhit “Ik wil je pijpen”. Overal wereldberoemd maar Omroep Brabant / 3 Uurkes Vurraf / eindredactie wil ze niet in de uitzending! Steun deze petitie en zorg dat Omroep Brabant Sjansee WEL zendtijd geeft!

De petitie is hier te vinden: http://petitie24.nl/s2343

Oftewel:

Wij

Carnavalsvierders, Brabanders, Stijloren, Leurenaren & Sjansjee-fans

constateren

...dat Omroep Brabant al sinds jaar en dag carnaval aftrapt met 3 Uurkes Vurraf. Alle nieuwste carnavalshits komen voorbij Maar ja, nog wel zonder Sjansjee met hun wereldhit “Ik wil je pijpen”. Meer dan 200.000 views op Youtube, live bij Radio538, item bij RTL Boulevard… overal wereldberoemd maar 3 Uurkes Vurraf wil ze gewoon niet in de uitzending!

en verzoeken dan ook ...

Omroep Brabant naar de wil van het Brabantse volk te luisteren en onze lieve meiden Sjenien en Sjakkelien van Sjansee wel zendtijd geven! Want ja... ze willen immers alleen maar de pijpen van de presentatoren (en eindredactie?) wat korter maken!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page