top of page

Jeugdige carnavalsvierders gezocht

Vind je carnaval veel te kort en wil je carnaval meemaken zoals je nog nooit hebt meegemaakt? Meld je aan voor de jeugdraad van elf! Wie weet word jij jeugdpins(es) of misschien wel nar. Samen met de Prins en zijn gevolg van het Stijlorenrijk bezoek je vele feesten tijdens carnaval en daarvoor.

Voor de ouders:

Uw kind is enthousiast over de jeugdraad, maar wat houdt het precies in?

De jeugdraad bestaat uit +-16 kinderen met de leeftijd van 9 t/m 15 jaar. Ieder jaar wordt tijdens het 11/11 weekend uit deze gezellige groep een nieuwe Jeugdprins(es) gepresenteerd samen met de nar, hofdame of lakei, pliessie, adjudant en de jeugdraad van elf.

Vanaf dat moment zijn zij het boegbeeld voor de jeugdige carnavalsvierders in het Stijlorenrijk. Daarom gaan zij op bezoek bij diverse feesten. In het voorseizoen (vanaf 11/11 tot aan carnaval) zijn dit ongeveer vier feesten. Tijdens carnaval bezoeken zij iedere dag diverse feesten. Wij verwachten dat de jeugdraadsleden op alle momenten aanwezig zijn. Natuurlijk houden wij rekening met situaties waar overmacht een rol speelt.

Verder wordt u kind begeleid door een aantal vaste begeleiders. De begeleiders zijn ook het aanspreekpunt voor de ouders.

Tot slot nog wat informatie over S.C. de Stijloren. Stichting Carnaval de Stijloren is een carnavalsvereniging die jaarlijks het carnavalsprinsengevolg organiseert in Etten-Leur. Daarnaast organiseren de Stijloren diverse carnavalsactiviteiten.

Het doel van de Stijloren is het overdragen van het traditionele feest carnaval aan de volgende generatie. Daarnaast brengen de Stijloren het feest carnaval naar mensen waarvoor het niet meer vanzelfsprekend is om carnaval van dichtbij mee te maken, zoals zieken en ouderen.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page