top of page

Prins Thomas III dweilt in stijl door Etten

Het Elfde vd Elfde feest van SC de Stijloren op vrijdag 09-11 was dit jaar het startschot van een spectaculair jaar: na 3 jaar draagt oud-Prins Joris I het stokje over aan een kersverse nieuwe Prins die dit jaar o.a. gastheer zal zijn tijdens het grote Prinsgeburenbal waar 12 Prinsen en Raden van XI uit de regio gebroederlijk samenkomen en carnavallen.

Waar het bij velen al weken of zelfs maanden kriebelde is het nu eindelijk begonnen: afgelopen vrijdag is het carnavalsseizoen in het Stijlorenrijk begonnen onder het motto “We dweile in stijl”. Allereerst werd de nieuwe jeugdraad gepresenteerd aan het begin vd avond. De Jeugdraadsleden in werden als eerste in polonaise gepresenteerd waarna, volledig in stijl met het motto, het nieuwe Jeugdprotocol al dweilend op een machine werd gepresenteerd. Dit jaar wordt de jeugdscepter gezwaaid door Jeugdprinses Elize en ze wordt bijgestaan door Jeugd-Adjudant Faye, Pliessie Anna, Hofdame Sem en Nar Britt.

Presentatoren Jac Nooijens en Jurgen van Hulst namen rond 11 voor 10 het woord en presenteerden al eerste de Raad van XI onder begeleiding van muziek van Meezun2en. Aansluitend werd al dweilend als een echte dweilband het officiële protocol gepresenteerd dat dit jaar onder leiding is van een nieuwe Prins. Dit jaar zwaait Prins Thomas III (Tom Hayes) de scepter over Etten en wordt hij ondersteund door zijn ervaren en lieftallige Hofdame Femke, Adjudant Thom, Nar Stefanus en Pliessie Bert.

Het moge duidelijk zijn, alles valt op zn plek: We dweile in stijl komend carnaval in het Stijlorenrijk, we dweile dan van kroeg naar kroeg!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page