top of page

Leo en Theo winnen Ziengaovut 2019

Voor het tweede jaar op rij gaan Leo en Theo met de wisselbeker naar huis van de Ziengaovut 2019. Een grotere comeback na 33 jaar hadden zij niet durven dromen.

Daarom starten zij komend jaar voor de tweede keer met hun wereldtournee. Leo en Theo geven onder andere concerten in Canada, Zuid-Afrika, Japan en Rusland. Na overleg met manager Johnny Trekhaak is een overeenkomst gesloten voor carnaval 2020.

Na de optredens in Rusland vliegen Leo en Theo met een privévliegtuig terug naar Nederland. Vervolgens worden zij opgevangen op Breda Airport waarna zij onder begeleiding van de politie naar het Stijlorenrijk worden vervoerd. Op deze manier worden de fans niet teleurgesteld!

Wil jij bij één van de concerten aanwezig zijn tijdens de wereldtournee? Op dit moment zijn alleen nog maar kaarten verkrijgbaar voor de concerten in Japan.

Ben er dus snel bij! Want Op=Op.

Bron foto: BN de Stem

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page