top of page

Uiterste concentratie bij Nar Stefanus!

Afgelopen weekend streed Nar Stefanus tegen negen andere narren op het Narrenfestijn. De narren speelde drie spellen waarbij zowel fysiek als mentale krachten een grote rol speelde. Het meesterbrein achter de spellen en tevens gastheer was Nar Joerike uit Ut Zwaajgat.

Na de uitputtingsslag volgde even een moment van rust voor de narren, maar van rust was weinig te bekennen. De spanning was om te snijden voorafgaand aan de prijsuitreiking. Na wat polonaises en pilskes was het dan eindelijk zo ver.

Aan Prins Carolus I de eer om de “Jirste Nar Van Ut Zwaajgat” bekend te maken. Ennn dat is geworden… Nar Jubke uit het Grasduinersdurp! Nar Stefanus en alle andere Stijloren feliciteren hem met de overwinning!

Onze Nar Stefanus ging met een welverdiende tweede plaats naar huis!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page