top of page

Stijloren warmen op voor de Beweegtuin

Ook dit jaar organiseert SC de Stijloren de Opwaarmaovut voor het goede doel. De opbrengsten van dit jaar komen ten goede aan de Beweegtuin van Etten-Leur. In de beweegtuin gevestigd aan de San Francescolaan zijn sporttoestellen opgesteld speciaal voor ouderen. Hiermee kunnen ouderen zonder een abonnement van de sportschool toch in beweging blijven. Ook krijgen de ouderen adviezen en hulp van een coach. Al met al maken de ouderen ook connecties met elkaar, wat natuurlijk gezellig en sociaal is. Verder staat de Opwaarmaovut bekend als een lekker opwarmertje voor de carnaval en de entree is GRATIS! Om de Opwaarmaovut weer tot een succes te brengen is een avondvullend programma opgesteld! Zo geven de volgende artiesten een spetterend optreden weg: - Die01608 - Angelique van Elteren - Jason van Elewout - en diverse kapellen!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page