top of page

Het carnavalsfeest voor de kleine feestvierders

Aankomende zondag 16 februari organiseren de Stijloren het groots Stijloorkesbal. Een feest speciaal voor de kleine feestvierders waar papa, mama, opa, oma, oom, tante, neef, nicht, grootvader, grootmoeder, buurman, buurvrouw, vriend, vriendin of wie je maar wilt welkom zijn.

Maar tijdens deze middag hebben de kinderen de touwtjes in handen. De Stijloren zorgen voor genoeg eten en drinken voor de kinderen. Ook kunnen de kinderen zich vermaken met diverse spellen en andere activiteiten, zoals het oefenen voor het wereldrecordpoging klepperen van de MaMi!

Waar? Marktzicht Etten-Leur Wanneer? Zondag 16 februari 2020 Hoe laat? Vanaf 14.00 uur Entree? GRATIS!

De muziek wordt verzorgd door DJ Rave!

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page