top of page

SCO zet streep door carnavalsoptochten 2021

S.C. de Stijloren deelt met pijn in hart het onderstaande bericht van Stichting Carnavals Optocht Etten-Leur. Op korte termijn termijn komt S.C. de Stijloren ook met een persbericht over carnaval 2021 in het Stijlorenrijk.

Stichting Carnavals Optocht Etten-Leur :

'''Met pijn in het carnavalshart heeft Stichting Carnavalsoptocht Etten-Leur (SCO) besloten de beide carnavalsoptochten met carnaval 2021 géén doorgang te laten vinden. De Kinderoptocht zou volgend jaar plaatsvinden op zaterdag 13 februari, de Grote Optocht een dag later op zondag 14 februari. De benodigde tijd tot februari voor met name de planning en werkzaamheden voor de bouwclubs van grote wagens heeft geleid tot dit vroege besluit.

Op onze website www.sco-etten-leur.nl is ons besluit nader toegelicht.

We hopen op eenieders begrip voor deze moeilijke beslissing.''

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page