top of page

Update: Carnaval 2021 in het Stijlorenrijk

Ook binnen Stichting Carnaval de Stijloren is de afgelopen maanden overleg gevoerd over het carnavalsseizoen 2020-2021 in het Stijlorenrijk. Hieruit kunnen we een aantal dingen concluderen:

Carnaval 2021

Voor S.C. de Stijloren gaat carnaval altijd door in welke vorm dan ook. Helaas heeft ons Manneke geen glazen bol om vooruit te blikken naar het weekend van 14 februari. Daarbij hebben we gemerkt dat de situatie rondom het coronavirus snel kan veranderen.

Dus hoe en in welke vorm carnaval eruit gaat zien kunnen wij, net als veel omliggende dorpen, nog geen uitsluitsel over geven. Maar de belangrijkste doelstelling van onze stichting willen we in elk geval als leidraad nemen, namelijk carnaval in het Stijlorenrijk levendig en in ere te houden. Dit doen we door de jeugd enthousiast te maken, carnaval op plekken te brengen waar het niet meer vanzelfsprekend is zoals bij ouderen en gehandicapten. Ook willen we de lokale ondernemers, optochtdeelnemers, kapellen en alle andere carnavalsvierders aanmoedigen en ondersteunen in het mede-organiseren van carnaval.

Met deze instelling willen we de komende tijd creatieve ideeën verzamelen. Vervolgens willen we met deze ideeën in gesprek gaan met bovengenoemde partijen. Als het idee draagvlak heeft, wordt dit verder uitgewerkt en presenteren wij het alternatief via de verschillende media.

Naast de creativiteit binnen de stichting willen we ook een beroep doen op de creativiteit van alle andere carnavalsvierders. Heb jij een idee over de invulling van carnaval 2021? Stuur deze op naar info@scdestijloren.nl of benader ons via de sociale media.

Tot slot staat veiligheid voorop en willen wij in alle opzichten voorkomen dat carnaval 2021 een brandhaard wordt met de gevolgen van dien. Daarom vraagt komend seizoen ook de nodige voorzichtigheid.

Vragen over de optochten? De organisatie van de Grote en Kinderoptocht ligt in handen van Stichting Carnavals Optocht Etten-Leur. Voor meer informatie en vragen kan je SCO benaderen via de website www.sco-etten-leur.nl of de diverse sociale media.

Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page