top of page

38e MaMi-spektakel: wereldrecordpoging Limbo-polonaise

Tijdens het 38e MaMi-spektakel gaan we dansen! De Markt in ´t Stijlorenrijk (Etten) tovert op maandagmiddag om tot één grote dansvloer. Met zoveel mogelijk mensen doen we een gooi naar het wereldrecord. 

Limbodansen, maar dan met zoveel mogelijk mensen achter elkaar! Trek je dansschoenen alvast aan en kom meedoen op de Markt tijdens het MaMi-spektakel. Naast de actie rondom de Wereldrecordpoging Limbo-polonaise is er nog veel meer te doen. Vanaf 14:00 is het, of je nou medoet of toekijkt, een en al actie op de Markt. 


Het wereldrecord is terug!

Terug van weggeweest: we gaan weer op jacht naar een wereldrecord. Het belooft sowieso een feest der herkenning. Want wie kan de bijvoorbeeld de Pinguindans nog doen, of weet nog hoe je moest Twirlen? Deze en andere dansjes uit eerdere edities komen ook voorbij. Deelnemers aan de recordpoging krijgen natuurlijk ook de traditionele MaMi herinnering inclusief een herinneringsbutton. 


Sing-a-long met een buiging naar Jac Wouters

Uiteraard heeft ook de Sing-a-long weer een plek veroverd in het programma. Dit jaar maken we een buiging naar Jac Wouters. Jac Wouters heeft veel voor carnaval betekend. Als markant mens, maar zeker ook als Prins en zanger. Vele Etten-Leurenaren kennen Jac van ‘De Ballekes’ en van hun klassieker ‘Van Leur naar Etten’. In de sing-a-long maken we daarom een buiging naar hem. Daarnaast hoor je ook veel andere bekende (lokale) carnavalskrakers voorbij komen. Uit volle borst meezingen mag zeker!


Doe mee met de MaMi-rena en blijf nog even hangen

De Partybrigade zorgt ook dit jaar voor het entertainment en de presentatie. En dit jaar op een wel heel bijzondere manier, met de MaMi-rena! Met dit speciaal voor het spektakel geschreven nummer kan het publiek live meedoen. Echt een dansje dat blijft hangen. Na de bekendmaking van het record zorgt DJ Melvin voor nog meer dansbare muziek.


Daanste gij wok mee?! Meedoen is gratis en voor iedereen toegankelijk. Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page