top of page

3e Carnaval op de Markt nog grootser, dansen met MaMi


We gaan dansen! Dat is het nieuwe thema van de MaMi dat zaterdagmiddag is gepresenteerd op het MaMi-pleintje, op de kop van de Markt. Tom Hayes presenteerde namens het bestuur van Stichting Carnaval op de Markt het programma voor een spetterend buitencarnaval in 2024.

Met een hoop nieuwe gezichten in ons midden. Naast de kersverse Prins Thomas II en Jeugdprinses Allison, vieren ook Burgemeester Marina Starmans en Jeugdburgemeester Vieve van Kuijck voor het eerst carnaval in het Stijlorenrijk.


Carnaval voor iedereen in Etten-Leur

Aankomende carnaval is er voor iedere Etten-Leurenaar wat wils op de Markt in het Stijlorenrijk. Voor de derde keer vindt daar Carnaval op de Markt plaats. Enkele highlights: een vrijdagmiddagborrel, intocht van Prins Thomas II op vrijdagavond, doorkomst van de kinderoptocht op zaterdag en Super Sunday met in de ochtend de carnavalsmis en later op de dag de grote optocht. En niet te vergeten, natuurlijk het MaMi-spektakel op maandagmiddag (met afterparty).


Losse heupen komen goed van pas

Het nieuwe thema is ‘dansen met MaMi’. Gedurende twee uur is er entertainment voor jong en oud, in het thema van dans. Ook de Sing A Long komt weer terug met diverse bekende Etten-Leurse carnavalskrakers. De beide gevolgen oefenden al met limbo-dansen.


Samenwerking van groot belang

Stichting Carnaval op de Markt heeft als doel om carnaval voor iedereen in Etten-Leur toegankelijk te maken en de carnavalstraditie voort te zetten, passend bij de trends van nu. Dit lukt alleen samen met horeca, het bedrijfs- en verenigingsleven in Etten-Leur. Zij hebben een belangrijke rol in het programma.


Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page