top of page

Bedankt voor jullie ClubSupport!


Vanochtend reikte Koen van Steen, namens de ledenraad van de Rabobank, de cheque met de opbrengst van Rabo ClubSupport uit aan een afvaardiging van het bestuur van SC de Stijloren. In de stralende zon nam SC de Stijloren een bijdrage van € 626,44 in ontvangst.

Veel dank aan Rabobank voor het organiseren en beschikbaar stellen van ClubSupport. Daarnaast ook veel dank aan de mensen die hun stem uitbrachten. De bijdrage, maar ook de beschikbaar gestelde begeleiding helpt SC de Stijloren bij het voortzetten en ontwikkelen van de club.


Vrouwen in de Raad van XI

De bijdrage komt goed terecht. Mannen in de Raad van XI zijn een bekend beeld. Maar zoals het motto voor aankomend seizoen luidt: ‘Da kan nie langer!’. We nodigen vrouwen graag uit om zich aan te melden voor de Raad van XI. Met het budget kunnen we hen van passende kleding voorzien. Heb je interesse? Neem contact op via info@scdestijloren.nl voor een kennismakingsgesprek.

10 november: presentatie prins(es) en jeugdprins(es) en gevolg

Op vrijdag 10 november worden zowel de Prins(es) als Jeugdprins(es), samen met hun gevolg gepresenteerd. We zien je graag in onze leuttempel: café-zaal Marktzicht! De avond start om 20.00 uur en de entree is gratis.

Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page