top of page

Carnaval 2021: online dweilen, blaozen en daansen. Vijf dagen Vaste Prik!

S.C. De Stijloren presenteert 5 dagen Carnavalsactiviteiten i.s.m. o.a. lokale horeca, MaMi & Nieuwe Nobelaer

Anders dan anders, maar precies op het goede moment: Carnaval 2021. Het feest van verbroedering, feest en gezelligheid biedt in de huidige corona lockdown wat luchtigheid en een stukje vrolijke ondersteuning waar velen momenteel naar uit kijken. S.C. De Stijloren presenteert van 12 tot en met 16 februari a.s. in samenwerking met o.a. de lokale horeca, MaMi en cultuurcentrum Nieuwe Nobelaer: Vaste Prik! 5 dagen online carnaval, voor alle leutvierders uit Etten-Leur.


Programma Van vrijdag 12 tot en met dinsdag 16 februari a.s. zijn er gratis online activiteiten te volgen via de website en social media kanalen van De Stijloren en Nieuwe Nobelaer. Zo geven de Kinkels op zondagavond een concert vanuit Café het Witte Paard, maandagavond Die01608 vanut Café K’Annet, is er 2 dagen een online pyjamabal voor de kleintjes, treden diverse dj’s op, wordt de online Hofkapel “de Corona’s" gepresenteerd, is er de finale van de Etten-Leurse editie van Mombakkuhs (The Masked Singer), en wordt er een knutselactiviteit uitgezonden waaraan kinderen thuis mee kunnen doen met spulletjes die ze al in huis hebben. Ook wordt er voorgelezen en is er een senioren meezingmiddag op dinsdag. Alle activiteiten worden afgewisseld met interviews en filmpjes die vooraf opgenomen zijn met diverse verenigingen en bekende Etten-Leurenaren.

Het volledige programma is vanaf 8 februari te vinden op nieuwenobelaer.nl/carnaval en www.scdestijloren.nl


Carnavalswandeling langs versierde ramen, deuren en voortuinen Stichting MaMi, die normaliter op carnavalsmaandag de jaarlijkse recordpoging organiseert, roept dit jaar iedereen op ‘het mooiste kieltje buiten te hangen’ en ramen, deuren en voortuinen te versieren. Iedereen die iets moois maakt van zijn of haar huis kan zich aanmelden met een foto bij Nieuwe Nobelaer, via marketing@nieuwenobelaer.nl. Alle deelnemers worden verzameld op de website. Een deskundige jury zal de winnaars aanwijzen. Maar ook inwoners van Etten-Leur kunnen stemmen wie de mooiste versiering heeft aangebracht. De winnaars ontvangen op zondag 14 februari uit handen van het bestuur van MaMi of Prins Thomas III een ludieke prijs.

Alle deelnemende versierde adressen worden ook verzameld op een kaart van Etten-Leur. Deze vrolijke wandelroute is vanaf 8 februari te downloaden is via www.nieuwenobelaer.nl.


Streaming op locatie Het middagprogramma van Vaste Prik zal te zien zijn vanuit Nieuwe Nobelaer. De avondprogramma’s worden dagelijks vanuit een ander café in Etten-Leur uitgezonden. Deelnemende horeca zijn: Café K’Annet, Het Witte Paard, Café The Butler, Café Marktzicht, Café de Klomp en de Scandal Bar. Bij alle activiteiten worden uiteraard de coronarichtlijnen opgevolgd. De streaming wordt verzorgd door Meezun2en en Infinity Producties.


Vaste Prik!

vrijdag 12 t/m dinsdag 16 februari 2021

dagelijks van 14:00 tot 23:00 uur

programma en activiteiten via www.nieuwenobelaer.nl/carnaval en www.scdestijloren.nlCommenti


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page