top of page

't Kulleke 2022, weer een oplage van 19.500 exemplaren!


Hoewel de vooruitzichten voor carnaval 2022 momenteel nog uiterst onzeker zijn, en niemand exact weet wat tegen die tijd wel of niet kan, gaan we -in tegenstelling tot afgelopen jaar- voorafgaand aan carnaval gewoon een carnavalskrant uitbrengen en verspreiden in Etten-Leur.


Adverteren Dankzij de adverteerders kan carnavalskrant 't Kulleke in een oplage van 19.500 bezorgd worden in Etten-Leur. Wilt u uw bedrijf promoten in 't Kulleke en een bijdrage leveren aan het Etten-Leurse carnaval? Klik hier voor meer informatie.


Aanleveren artikelen

Voor het samenstellen van een volwaardige krant, hoe onzeker de vooruitzichten ook zijn, zijn we afhankelijk van redactionele bijdragen van optochtdeelnemers, verenigingen, muziekkapellen, carnavalsliefhebbers en lezers. Dus Etten-Leurenaren, wees creatief en draag bij aan een carnavaleske, informatieve en representatieve krant. Ongeacht òf en in welke vorm carnaval 2022 gaat plaatsvinden.


Je kunt je carnavalsgerelateerde artikelen in een MS Word of PDF-bestandje vòòr half januari 2022 mailen naar info@sco-etten-leur.nl. Eventuele foto’s graag van goede kwaliteit en als JPG-bestand afzonderlijk aanleveren.

Carnavalskrant ‘t Kulleke wordt in een oplage van 19.000 exemplaren huis-aan-huis verspreid in Etten-Leur.

留言


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page