top of page

Carnavalsoptochten 2022 geannuleerd


Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft SCO besloten de carnavalsoptochten met carnaval in Etten-Leur géén doorgang te laten vinden. De huidige COVID-19 maatregelen van overheidswege, het grillige verloop van de pandemie en het ontbreken van perspectief maken het verantwoord organiseren van zowel de Kinderoptocht op zaterdag 26 februari als de Grote Optocht op zondag 27 februari 2022 helaas onmogelijk.


Uiteraard betreuren wij dit moeilijke besluit, zeker voor de bouwclubs van de grote wagens die al enkele maanden hard werken aan hun creaties en hierin tijd en geld hebben geïnvesteerd, en de deelnemers die al plannen hadden gemaakt voor hun deelname en reikhalzend uitkeken naar carnaval 2022.


Een alternatief met carnaval of het verplaatsen van de optochten(en) naar een later moment volgend jaar (bijvoorbeeld Halfvasten) zijn om uiteenlopende redenen niet aan de orde.


Hoewel 2022 nog moet beginnen, richt SCO haar blik noodgedwongen alvast op carnaval 2023. Desalniettemin wensen wij iedereen een mooi en vooral gezond 2022. Stay safe!Comments


Uitgelichte berichten
Uitgelichte berichten
Recente berichten
bottom of page